Halo Infinite multiplayer od danas je dostupan. Oko mjesec dana prije nego što je datum izlaska igre, koji je trenutno zakazan za 8. prosinac. Objavio je to Microsoft na samom kraju događaja u kojem su slavili 20 godina od prvog izlaska prve Xbox konzole na tržište.

Odlična vijest za sve Halo fanove, pogotovo nakon što igru čekaju dulje od godinu dana u odnosu na obećano – originalno je trebala izaći uz Xbox Series X|S konzolu. Sada je došao multiplayer, za PC i Xbox Series X|S u free-to-play obliku, tako da odmah možete skočiti i zaigrati. Kampanja će doći na već spomenuti datum i ona će koštati.

Od preostalih vijesti s tog događaja tu su dokumentarna serija od šest epizoda koja će govoriti o povijesti konzole, na njoj se radi zadnje tri godine, a postat će dostupna 13. prosinca. Kao i 76 igri s originalnog Xboxa koje su postale kompatibilne s Xbox Series X|S i Xbox One konzolom. I bit će vizualno bolje nego originalne verzije, a koliko bolje ovisno o verziji na kojoj igrate. Popis svih naslova nalazi se na slici ispod.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.