Halo Infinite više neće imati narativne cinematice od četvrte sezone i nadalje. Informaciju je dao Brian Jarrard, direktor zajednice u 343 Industries, putem Twittera (što sam vam ispod postavio).

Razlog toga je redefiniranje prioriteta i prebacivanje internih resursa unutar kompanije. Narativni cutscene će se maknuti u stranu kako bi Halo Infinite dobio sadržaj i poboljšanja koji bi ga učinili najboljom mogućom igrom.

Sve to zvuči divno i krasno, no nije potrebno puno razmišljanja da se shvati kako je Halo Infinite daleko od očekivanja koje je kompanija imala za njega. Početkom godine stotinjak ljudi iz studija je dobilo otkaz, uključujući i neka imena koja su imala važnu ulogu u razvoju. Steamcharts pokazuje kako je inicijalni start igre bio jak no nije uspio zadržati igrače. Uz pokoji skok kada bi došla nova sezona, kao što je ova četvrta koja je došla jučer. Ukidanje ovog tipa sadržaja nije velika stvar, ali je jasan pokazatelj silazne putanje.

A kao šlag na tortu, tu je činjenica da nisu našli mjesto za Halo Infinite na Xbox Showcaseu koji je bio prije par dana. Nije bilo mjesto za trailer od minutu – dvije na događaju gdje kompanija predstavlja što sve ima u planu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.