Šest godina kasnije Hearthstone donosi najveću promjenu do sada, donosi nam Demon Huntera, desetu klasu.

Točnije, to će se dogoditi 7. travnja kada nam stigne najnovija Ashes of Outland ekspanzija. U njoj ćemo vidjeti neke dobro poznate nam likove, barem dobro poznate onima koji su upoznati s Warcraft settingom. Jedan od njih je Illidan, koji iako ima svoju kartu, će sada biti i heroj za Demon Hunter klasu. Sama klasa će imati sposobnost da za jednu manu dobije jedan napad. Što se čini slabije nego neke druge klasne sposobnosti, ali i jeftinije.

Klasa će biti besplatna svima koji odigraju par misija vezano uz Illidana, a uz nju će doiti i određen broj baznih karata za klasu, dok će se svaka ekspanzija u godini feniksa donijeti 15 karti. Dolaze i dvije nove mehanike, jedna je Dormant, koja aktivira čudovište tek nakon nekoliko krugova, dok je druga vezana uz legendarne karte koje imaju svoje jače verzije jednom kada umru. Osjetno jače verzije.

Godina feniksa znači kako The Witchwood, The Boomsday Project i Rastakhan’s Rumble odlaze u wild format, dok će još neke karte u kuću slavnih. Nekoliko neutralnih i par Priest karti. Uz sve to dolazi i protekcija za dropove. Do sada je bila dostupna samo za legendarne karte, sada će biti za sve raritete. To će malo olakšati neke stvari, pošto neće biti reddit postova gdje je netko dobio 8 puta istu epic kartu, a drugu epic kartu niti jednom.

Moram priznati kako mi niti jedna ekspanzija nije stvorila takav interes kao ova, no o tome ću više za vikend.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.