Dodatne informacije (29/11): Dobili smo datum izlaska. Hearthstone Kobolds & Catacombs izlazi 8. prosinca. Ovdje možete vidjeti sve do sada najavljene karte. Plus, dobili smo informaciju kako nas dogodine čekaju tri nove ekspanzije.

Originalna vijest (4/11): Jedna od najboljih najava s ovogodišnjeg Blizzcona je nova ekspanzija za Hearthstone. Kobolds & Catacombs donosi nam dašak dungeon crawl vibre. Čudovišta, zamke i blago na sve strane predstavljeno je na veoma zabavan način, nešto što često fali na konferencijama.

Spreman već idućeg tjedna

Bilo je jasno kako će nam stići ekspanzija. Godina mamuta trebala je dobiti još jednu ekspanziju do kraja godine, a ako zbrojite dva i dva, bilo je jasno kako će je sada najaviti. U najavi smo vidjeli i jednu fiksnu legendarnu kartu koja dolazi već idući tjedan svima koji se ulogiraju. A još jednu će dobiti kada ekspanzija izađe.

Mnogi se bune na nasumičnost koju Haerthstone ima, no mislim da se polako moraju pomiriti s time kako to neće nestati. Ili barem neće tako skoro. To govore i nove mehanike. Jedna od njih donosi neidentificirane predmete koji mogu imati nekoliko različitih efekta. Broj takvih karata neće biti ogroman, svega tri, po onome što razvojni tim kaže. Druga mehanika je Spellstones, ovdje će biti jedna takva karta za svaku klasu. Ideja iza toga je da će se karta automatski unaprijediti u snazi ako odradite točno specifične zadatke. A tu je i Recruit mehanika za minione. Cijeli set će imati 135 karti, a do sada najavljene možete vidjeti ovdje.

 

Legendarno oružje priesta

Prilično zanimljiva je single player opcija koja će biti potpuno besplatna i moći ćete je igrati koliko god vam to puta srce želi. Ideja je da izaberete klasu te 10 karti i krenete u borbu protiv čudovišta. Trebate ih poraziti osam, no nakon svake pobjede dobit ćete priliku proširiti svoj deck. Ako ne uspijete, više sreće drugi puta, pošto krećete ponovo od nule. A ako uspijete, probajte to ponoviti sa svakom klasom kako bi otključali pozadinu za karte.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.