para que sirve simpiox ivermectina 0.6 ivermectin over the counter for dogs dosis de ivermectina en gotas para adultos ivermectina gotas posologia nios kilox gotas dosis para adultos where to get ivermectin lotion

Hitman 3 postao je najuspješnija igra unutar franšize, objavio je IO Interactive.

Objava je došla u sklopu videa u kojem najavljuju što će sve doći za igru u 2022. godini, u njenoj drugoj godini na tržištu. A dolazi ray tracing na PC, VR mod na PC i Elusive Target Arcade (za što nisam siguran što to je) već u siječnju. Isto tako su najavili kako će tijekom ostatka godine doći nove mape, nove priče, novi modovi, uključujući i neke stvari koje zajednica traži. Ali o svemu tome će nas obavijestiti naknadno.

Prije svega toga su objavili kako je cijela ta nova trilogija skupila 50 milijuna igrača. To je prilično velika brojka i još više stavlja reflektor na činjenicu da je Square Enix odlučio prodati franšizu i studio 2017. godine. IO Interactive je osigurao neovisnost, kupio pravo na Hitman franšizu, te su nastavili raditi ono što vole i ono u što vjeruju. Dok je Square Enix ponovo pokazao kako ima potpuno sulude ideje kada su u pitanju zapadnjačke stvari koje posjeduju.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.