IO Interactive je predstavio stvari koje dolaze u sklopu Year 2 za Hitman 3. I to puno ranije nego smo očekivali – 20. siječnja.

Elusive Target Arcade je novi dodatak igri koji malo začinjava popularni mod. U njemu ćete svaki dan imati priliku odraditi nekoliko Elusive Target misija za redom. Ako uspijete, dobit ćete eksluzivne nagrade, ako ne, morat ćete čekati sve do idućeg dana za novi pokušaj.

PC igrači će dobiti priliku zaigrati cijelu Hitman trilogiju u VR-u. Dobra je stvar što ćete je sada moći kupiti kao trilogiju. Cijela tirlogija će postati dostupna za Xbox Game Pass, dok će Steam napokon dobiti Hitman 3. A sve verzije igre će dobiti grafičku nadogradnju.

Freelancer mod neće doći 20. siječnja, njegov dolazak se očekuje tek na proljeće. Ideja tog moda je imati svoju sigurnu kuću, koju možete opremiti kako vi zamišljate stil Agenta 47. Iz te sigurne kuće birate misije koje želite odraditi i kojim redom, sve sa ciljem kako bi ulovili negativca. Koji će biti u zadnjoj misiji, te ćete prije nego ga eliminirate otkriti tko je on. Pošto će se parametri mijenjati, svako igranje će imati taj element nasumičnosti za koji ne možete planirati.

Možete planirati opremu koju nosite sa sobom, a možete kupiti dodatnu na misijama. Time stvarate svoj arsenal. Samo pazite, ako umrete na misiji, ili odbacite oružje usred iste, neće više biti dio vašeg arsenala te ćete ga morati ponovo nabaviti. I da, pazite, tijekom misija tu će biti opasni NPCovi koji vam lako mogu nauditi, ili upozoriti negativca kojeg tražite.

Na samom kraju videa predstavljena je i nova mapa koja još nije sprema. Kodnog naziva Rocky.


One thought on “Hitman 3 predstavio Year 2 novitete

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.