Stigao nam je Devil May Cry 5 Special Edition. Od danas dostupan za Xbox Series X|S, dok će za dva dana izaći za PlayStation 5. Kod obje konzole govorimo o digitalnom izdanju igre dok će fizičko izdanje izaći 1. prosinca ove godine.

Krenimo odmah s onim važnim – Vergil će biti igriv u ovoj verziji igre. Moći ćete proći sve misije kampanje s njim, ili krenuti u Bloody Palace te vidjeti do kuda možete doći. Isto tako dolazi nova težina igranja – Legendary Dark Knight težina u kojoj će svaka borba imati suludi broj protivnika i veću brzinu za Turbo mod za maksimalni stil borbe. Nije važno koliko dobro nešto raditi neko koliko dobro izgledate dok to radite. S tehničke strane dolaze poboljšana audio i vizualna izvedba igre prilagođena novim konzolama.

Devil May Cry 5 Special Edition uključuje sve što je imalo i Deluxe Digital izdanje, kao i EX Color Pack. Za kraj treba kazati da od 15. prosinca ove godine sav Vergil sadržaj će biti dostupan kao DLC za PlayStation 4, Xbox One i PC korisnike po cijein od 4,99 eura.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.