Jeff Kaplan je najavio kako napušta Blizzard Entertainment. Podpredsjednik kompanije, kao i Overwatch direktor nakon 19 godina odlučio je krenuti drugim putem.

Najava je došla preko službene stranice kako bi se voljeni direktor Overwatcha oprostio od zajednice. Kaplan dolazi u Blizzard 2002. godine, te ga priključuju World of Warcraft timu kao dizajner, a u jednom trenu će postati i direktor igre za taj MMO. 2009. godine prelazi u čest spominjani, nikad dovršeni i u konačnici propali Titan projekt. A onda postaje glavni dizajner i lice Overwatcha. Kuda će sada kada napusti kompaniju, nije kazao.

Kako Overwatch u nekom trenutku treba dobiti nastavak, na mjesto u tom timu dolazi Aaron Keller koji je kazao kako razvoj nastavka ide po planu. Blizzard je početkom godine imao digitalnu konferenciju na kojoj se Overwatch 2 nije našao, iako su ga mnogi očekivali. Ako se stvari oko pandemije smire, možda krajem godine bude novi Blizzcon pa tamo vidimo najavu, no puno je realnije da od toga neće biti ništa ove godine.


One thought on “Jeff Kaplan napušta Blizzard

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.