Blizzard je najavio kako će početkom travnja doći nova Hearthstone ekspanzija imena Journey to Un’goro.

Bit će to prva ekspanzija u 2017. godini, ili godini mamuta, kako je unutar same igre nazivaju. Journey to Un’goro prekinut će niz kojeg je Blizzard imao od samog izlaska igre po pitanju ekspanzija – po planu je ovo trebala biti avantura (kojih ove godine neće biti), no u konačnici će biti ekspanzija od 135 karata.

Kao što je bilo nagađano, jedna od glavnih stvari ove ekspanzije bit će dinosaurusi, a najavljena je i nova mehanika nazvana ‘adapt’. Kada odigrate nekog miniona koji ima taj opis igra će vam ponuditi 3 od deset predefinirani izbora koji će mu dati neku sposobnost. Trebate čudovište za obranu, a ponuđen vam je Taunt, izbor je prilično logičan i jasan. No možda vam to neće biti ponuđeno, stoga ćete se morati prilagoditi situaciji.

Još jedan veliki naglasak bit će na Elementalima, oni će sada službeno postati novi tip miniona, bit će nešto novih, kao što će i neki stari dobiti taj opis kako bi se prilagodili nadolazećoj ekspanziji i svemu što nam ona donosi. Što to točno znači još nije poznato pošto nije najavljena karta koja funkcionira s tim tipom, no budite sigurni, bude.

Jedna pokazana magija dobila je tematiku vulkana u Un’Goro-u i izgleda da se s njom nastavlja trend dodavanja snage na već postojeću snaga karata. Od novih stvari prikazana nam je još jedna mehanika – Hearthstone dobiva Questove. Quest ćete od samog starta imati u ruci, a ako ga ispunite, dobit ćete neke od najjačih karata u igri, tako barem kažu ljudi iz razvojnog tima, kao što možete pogledati u videu.

Sve u svemu, čeka nas uzbudljiva godina u Hearthstone svijetu. Hoće li biti dobra? Mnogi se bune na to koliko su postale jake karte i koliko se zbog toga nekada teško uključiti u igru, pogotovo ako želite igrati u free-to-play modelu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.