Kingdom Come: Deliverance lijepo napreduje te se malo po malo bliži svom trenutnom zacrtanom planu izlaska sredinom iduće godine za PC.

Predstavljen kao srednjovjekovni realistički RPG s elementima povijesti Češke, bez zmajeva, magije ili nečega drugoga fantastično nadnaravnog, uspješno je uvjerio ulagače za vrijeme svoje Kickstarter kampanje. Vidjeli smo puno stvari koje je razvojni tim Warhorse Studios napravio, a iduća je sama borba.

Srednjovjekovna borba mačevima nije onakva kakvom je vidite u filmovima, nema takvih koreografija, niti toliko skakutanja. Mačevanje je vještina koja se godinama ovladavala, a individualne borbe nisu trajale danima, za razliku od onih masovnih.

Mačevanje možete probati odmah sada odmah ako imate pristup tehničkoj alfi, što imaju oni koji su za vrijeme kampanje uložili određeni iznos. Kao što i pretpostavljate, mačevi nisu jedino oružje dostupno u igri, samo je ovog puta naglasak na njemu.

PlayStation 4 i Xbox One verzije igre trebale bi doći nekoliko mjeseci nakon izlaska PC verzije. Kada budem imao bilo kakve konkretne datume javit ću vam.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.