1C Entertainment nam je dostavio prvu epizodu razvojnog dnevnika za King’s Bounty 2. Igra koja kombinira RPG i strategiju na poteze jedan je od naslova kojem se ja jako veselim u ovoj godini.

Po onome što razvojni dnevnik kaže, King’s Bounty 2 će biti mnogo ambicioznija igra nego original serijala iz 1990. godine, ali i spiritualni nastavak koji je izašao 2008. godine. Uvijek sam uživao u RPG aspektu, kretanja po mapi, ispunjavanja zadataka i razgovorima sa stanovnicima tog svijeta. Sada će taj aspekt dobiti jednu drugu dimenziju. Osim što vizualno biti puno bolje nego prije 12 godina (šok, zar ne?), jako mi se sviđa koncept da iz pogleda iz ptičje perspektive dobijemo onaj iz trećeg lica. To daje puno više osobniji pristup igri.

Izbori nisu ništa strano, a sistem kojeg su samo kratko predstavili izgleda kao korak u pravom smjeru. Kroz četiri grane razmišljanja i odnosa prema svijetu. I dok to tek treba vidjeti kako će izgledati u samoj igri, promjene koje donosi borba izgledaju odlično. Pogotovo dio gdje će se teren generirati točno iz terena na kojem se nalazite, a ne iz bazena unaprijed generiranih terena za pojedini biom. Baš kao što mi se sviđa odluka da elevacija ima važan utjecaj na bojno polje.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.