Malo domaćih vijesti. Zagrebački Maxim Games je najavio datum izlaska za svoju nadolazeću strategiju na poteze Klotzen! Panzer Battles. Dobili smo trailer i datum izlaska 27. travnja ove godine putem Steama, znači za tjedan dana.

Igra nas vodi u Drugi svjetski rat, gdje ćemo imati priliku odvoditi borbe drugačije od onoga nego što su se dogodile. Scenarije koji se nikada nisu dogodili, recimo ranije iskrcavanje na Normandiju, ili pak situaciju u kojoj bi suprotna strana osvojila Veliku Britaniju. Ili ćete moći kreirati svoj scenarij.

Po stilu igre Klotzen podsjeća na Panzer General, kojeg će se stariji među vama možda sjetiti. Na raspolaganju će vam biti preko 700 jedinica raspodijeljenih u 22 klase, od pješadije, preko oklopnih vozila pa sve do aviona i podmornica. Na startu dolazi 55 događaja u kampanji, 65 scenarija, od čega će 40 biti onih alternativne povijesti. Vi samo morate upogoniti ratni stroj i poraziti protivnika svojim strateškim znanjem.

Prvi puta sam igru vidio na Infogameru, originalni plan izlaska je bio 2018. godine. Što znači kako je već dugo u razvoji, s osjetno više ideja i sadržaja, te će napokon ugledati svijetlo dana. Puno sreće!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.