Jeste li čuli za Laysara: Summit Kingdom? Ako niste, ne brinite, nisam niti ja do prije par sati. A sada kada sam čuo s nestrpljenjem ću osluškivati buduće informacije o igri.

Riječ je o igru u kojoj izgrađujemo grad na obroncima planina. Laysara: Summit Kingdom donosi različite planine, od onih sa puno vegetacije za uzgajanje stvari, pa do onih na kojima ima malo resursa, a puno utjecaja majke prirode. I ne samo da gradite gradove na tim planinama, obnavljate kraljevstvo. Vaši gradovi koegzistiraju i možete kreirati puteve svile između njih.

Jedna od utjecaja prirode su lavine. Njih ne možete kontrolirati, ali možete napraviti zaštite. Bilo da govorimo o pošumljavanju kako bi se stvorio prirodni štit, ili umjetno stvorene zaštite. Sve kako bi grad na padinama prošao bez štete, ili barem s minimalnom štetom. Zatim je tu problematika transporta, kako ljudi tako i resursa, kako bi grad prosperirao. Kako vrijeme bude odmicalo tako će bolje opcije transporta postati dostupne, a sve sa ciljem osvajanja samih vrhova planina.

Laysara: Summit Kingdom potpisuje Quite OK Games, poljski studio kojeg čine dva čovjeka kojima je prestalo biti zabavno raditi na tuđim igrama pa su odlučili napraviti svoju. Prema trenutnim najavama ona bi se trebala pojaviti tijekom ove godine na Steamu, nisam siguran da li u kompletnoj ili Early Access varijanti.

Igra je predstavljena prije skoro mjesec dana, a kao što i pogled na broj pregleda trailera govori, mnogi je još nisu uočili. Ja se nadam kako hoće, zato što jedva čekam doći na planinu koja je vulkan. Bilo da je to od starta u planu ili kao jedan dodatak kada Laysara: Summit Kingdom izađe.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.