Ako ste ovog vikenda propustili prvi vikend turnirskog moda Clash za League of Legends, moram vam kazati da niste puno propustili, s obzirom na to da su zbog problema morali otkazati događaj.

Mod je prvo krenuo na Filipinima i u Oceaniji, no kada su krenule partije, timovi nisu mogli ući u iste te su automatski ubilježile poraze. Riot kaže kako u testiranjima, koja su započela još u prosincu prošle godine, nisu naišli na takav problem, te je tu krenula utrka sa satom. Clash je trebao krenuti izlaziti u ostalim regijama, dok je razvojni tim probao pronaći greški. Na njihovu žalost, vrijeme je pobijedilo, greška nije na vrijeme nađena, donesena je odluka o ukidanju moda dok se problem ne ispravi. Europa i Amerika tako nisu osjetile problem poraza, pošto je prekinuto prije nego je stiglo do njih.

Na njihovu sreću nisu potrošili ulaznice za mod, za one koji jesu, dobra vijest – bit će refundirane, a uz to će dobiti Clash Orb koji sadržava 3 win XP boost, 2 Chash tim logoa, jedan s MSI, jedan nasumičan, te shard za 750 RP skin. No ipak, čak i u regijama gdje je otkazano ima ljudi koji prigovaraju pošto su cijeli vikend isplanirali oko ovoga, čak uzeli i slobodni petak na poslu.

Clash, za to vrijeme, ide u beta fazu, a bit će lansiran kada bude spreman. Kada god to bilo. Uz veliko pitanje, zašto zadnjih par mjeseci nismo imali live betu svega toga, dostupnu svima, nego ćemo je imati tek sada?


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.