Nakon teasera Padadox Interactive je pošteno predstavio Life by You. Njihovu novu open world igru koja će biti simulacija života, po uzoru na Simse. I sve to će doći 12. rujna ove godine na PC u early access verziji.

Prilično zanimljiva odluka kompanije, ući u vode gdje Sims igra dominira već desetljećima. Iz perspektive samog studija – Paradox Tectonic – to ima potpunog smisla jer je šef studija Rod Humble nekad bio šef Sims serijala. Sam Life by You će donijeti ono što očekujete – uređenje kuća i okoliša kao i odluke koje će usmjeravati građena naselja u različitim direkcijama. Možda je tu najzanimljivija odluka da se igre na stvarni jezik te prilično jasne odluke prilikom razgovora. Ideja da u svakom trenutku možete preuzeti bilo koga zato daje još na kompleksnosti.

Isto tako je zanimljiva mod podrška, koja je najavljena za skoro sve aspekte igre, a ako to naprave kao neki drugi naslovi, mogli bi imati jedan i više nego zanimljiv projekt. Igra koju ću imati na radaru, jer me zbilja zanima što mogu napraviti, iako nisam fan Sims naslova. Probam ih kada dođu, čisto da vidim kako napreduju kroz generacije.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.