Dodatne informacije (10. svibanj 2022.): Lost Ark će ovaj mjesec dobiti svoj prvi legion raid imenom Valtan. Smatraju kako je dovoljno ljudi skupilo potrebnu opremu kako bi se okušali u tome.

Na svom blogu (gdje možete vidjeti i ostale novitet koji dolaze) su objavili kako će biti potreban item level 1415 za normalnu i 1445 za hard mod težinu. Lost Ark legion raid je namjenjen za osam igrača, a tamo će biti novi raritet opreme nazvan Relic.

Originalna vijest (11. travanj. 2022.): Amazon Games je najavio plan kojeg ima za Lost Ark za ovaj i idući mjesec. I ima tu zanimljivih stvari, ukljujućuji i dvije nove klase, uz 15 već postojećih.

Prva klasa je Glaivier, koja spada u kategoriju martial artist, koristi spear i glaive, ovisno o tome koju od dva položaja koristite. Focus ili Flurry. Ona je tu već sada, dok će idući mjesec warrior kategorija dobiti Destroyera fokusiranog na borbu čekićem.

Ovaj mjesec dolazi South Vern, novi kontinent prepun novih likova i zadataka za obaviti. To je drugi Tier 3 kontinent, štogod to značilo, pošto još nisam imao priliku zaigrati. Dok će svibanj biti fokusiran na raidove. Guardian raid – Deskaluda i Legion raid – Valtan (normal i hard težina).

Kompletan popis ideja koje imaju možete naći na službenim stranicama.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.