Microsoft je najavio kako će imati Xbox i Bethesda Games prezentaciju 12. lipnja, u 19:00 po našem vremenu. To vam je otprilike onaj E3 termin.

Što možemo očekivati? Mislim da će Starfield biti jedna od glavnih zvijezda showa. Znamo datum izlaska igre, 11. studeni ove godine, ali nemamo nikakve konkretne ideje što nas točno očekuje. Dobili smo nešto informacija, ali sve je to bilo u rukavicama, tako da smo i dalje u mraku. Kako rade na tome, mišljenja sam kako nećemo dobiti ništa novo vezano uz najavljeni Elder Scrolls, premda ne isključujem to kao opciju.

Senua’s Saga: Hellblade 2 dobila je prilično dugačku (i sjajnu) prezentaciju na Game Awardsima. Izgledom je davala do znanja kako je u prilično dobrom stanju, kako nema datum izlaska, moguće je da bi i tu nešto mogli vidjeti i saznati.

Fable i Avowed su prilično dobre opcije, a bilo bi lijepo čuti i kako napreduje Indiana Jones igra. Nova Forza? Rekao bih da je prerano, da bi trebali nastaviti s podrškom za trenutnu. U svakom slučaju, ima tu zanimljivih stvari iz poznatih serijala, sigurno će biti nešto manjih naslova, a možda dobijemo i neko novo veliko iznanđenje.


One thought on “Microsoft najavio Xbox i Bethesda prezentaciju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.