Pandemija je ubila E3. No kada je E3 u pitanju, zadnjih nekoliko godina uvijek je bila jedna igra koja je za mene obilježila Ubisoft I njihovu presicu. To je igra koju ne igram, ali se veselim svakoj E3 najavi. Vjerovali ili ne, to je Just Dance.

Just Dance predstavljanje ima tu neku energiju, tu neku luckastu i osebujnu prisutnost. Nešto što kaže – ovo je Ubisoft. Mi se ne bojimo pružiti malo zabave, u industriji gdje pojedini izgledaju kao da imaju metle u guzici, pričvršćene na korporativna odijela. Što se ne boje poslati plesaće live, da odrade svoj posao, u često u detalj skriptirane prezentacije.

Sve to je nedostajalo u online prezentaciji koju su ove godine imali. Da, nije je fer usporediti sa E3 tjednom. Ali naprosto ove godine Ubisoft je ostao kratak, i to dolazi iz usta nekoga tko voli Far Cry serijal (o kojem ću više za vikend) s kojim su zatvorili show. Bio je jedan veliki osjećaj igranja na sigurno, déjà vu u nekoj mjeri. Imali smo priliku vidjeti poznate serijale, ali i neke nove igre. Problem je bio što nove igre nisu djelovale svježe. Cartoon shooter? Evo ga, imamo i mi jedan. Battle Royale? Haha! Što se mislili da mi nećemo skočiti na taj vlak? Nije bilo ništa loše, štoviše, čak su i ta dva žanra sasvim solidno predstavili, ali nije bilo ništa što govori – ovo je igra o kojoj želite odmah sada znati još više, nešto što vas intrigira.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.