Capcom nam je pokazao što dolazi uz Sunbreak ekspanziju za Monster Hunter Rise, jednom kada ista izađe 30. lipnja za Switch i PC.

Stiže mnogo novih stvari, novi protivnici i saveznici, novo područje The Citadel koje će imati različite biome kao i novi centralni grad Elgado Outpost te izazovniji Master Rank. Bit će i nova mehanika. Primjerice, Malzeno je opaki zmaj koji se hrani životnom energijom i koji je nekoliko puta ostavio svijet u ruševinama. On će imati Bloodblight tip napada, te ako isti uspiju doći do životne energije, dovest će do njegove evolucije u prilično jaču verziju njega.

Solo igrači će također dobiti podršku, dolaze NPC likovi koje ćete moći angažirati za pomoć u borbi. Moći ćete izabrati njihovu specijalizaciju kako bi kompenzirali alate koje vaš lik nema na raspolaganju. Ili samo kako bi se vi dodatno fokusirali na one koje imate. Dolaze iz plejade već poznatih likova, a bit će posebne nagrade za njihove korištenje.

Uz to dolazi i dosta poboljšanja koje će se fokusirati na kvalitetu iskustva tog igranja, a puno više možete saznati u videu ispod. Kao o zamjeni oružja i kako će ta na nova mehanika funkcionirati.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.