Nakon sjajne najave koju je Mortal Kombat 11 imao na Game Awards, napokon je došao i taj 17. siječanj za kojeg su kazali da je datum kada ćemo saznati više o igri. I jesmo te vam mogu kazati kako su dostavili svoju uobičajenu količinu nasilja. Evo što smo saznali:

Krenimo od toga tko će biti dio postave – tu su neka poznata lica kao Scorpion, Raiden i Sub-Zero (tko bi rekao, zar ne?) ili pak Sonya Blade kojoj glas daje Ronda Rousey, trenutna WWE, nekada UFC zvijezda. Ali ima i novih lica, kao Gears, ili onih koje neko vrijeme nismo vidjeli, kao Baraka i Skarlet. Svaki od likova će imati izgled kojeg možete modificirati, kako bi stvorili svog borca.

Isto tako NetherRealms je proveo nešto vremena kako bi drugačije postavio mehaniku same igre. Sada ćete imati zasebne barove za ofenzivne i defanzivne manevre, a tu su i neke fora stvari kao Fatal Blow – jak potez koji će biti dostupan jednom kada vam HP padne ispod 30%. S obrambene strane tu je Flawless Block koji će vam dati odličnu priliku za protunapad.

Predstavili su dio priče, koja kao što smo smo predviđali ima veze s manipulacijom vremena, kao i pokoji Fatality – potezi koji su zaštitni znak serijala. I koji su ponovo brutalni kao i prije (nekada se pitam tko ih smišlja?) što i sami možete vidjeti iz videa.

Ako želite vidjeti još više, Youtube ili Twitch kanal za Mortal Kombat 11 će vam dati uvid u nekoliko partija koje su odigrali pro igrači. Najavili su još zatvorenu betu za Xbox One i PS4, za one koji pre-orderaju igru, koje je na rasporedu 28. ožujka. Oko mjesec dana kasnije, 23. travnja igra izlazi na PlayStation 4, Xbox One i PC dok će svi oni koji žele Switch verziju morati čekati do svibnja.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.