U utorak 19. travnja stići će nam najava nove World of Warcraft ekspanzije, objavio je Activision Blizzard.

S početkom u 18:00 po našem vremenu dobit ćemo najavu devete po redu ekspanzije za ovog giganta među video igrama. I dok je utjecaj kojeg World of Warcraft ima na industriju manji nego u njegovim zlatnim danima, od izlaska 2004. godine pa tijekom prve dvije ekspanzije, bit će ovo jedna u koju će biti uperene mnoge oči. Samo razlog će ovoga puta biti drugačiji – budućnost kompletne igre kao takve.

Shadowlands je kod mnogih fanova imao velika očekivanja prije izlaska 2020. godine. A onda je izašao. Neću govoriti globalno, u ovom slučaju ću kazati u svoje ime. Shadowlands je daleko najgora ekspanzija koju je igra imala. Pogotovo u aspektu priče gdje bi bilo najbolje praviti se da se ništa od toga nije dogodilo. Vjerojatno ću napisati jedan tekst o tome što je sve loše i koji je problem koji World of Warcraft mora srediti u novoj ekspanziji.

Glasine kažu da će nova ekspanzija nositi ime Dragonflight, te da će, kao što samo ime kaže, biti fokusirana na zmajeve. O otoku gdje zmajevi obitavaju se govori već jako dugo kao lokaciji unutar Warcraft svijeta, izgleda da ćemo napokon krenuti tim tamo.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.