Assassin’s Creed danas je imao jednu vrlo zanimljivu prezentaciju svoje nove igre. One koja će se zvati Assassin’s Creed: Valhalla.

Dugo se govorilo kako ćemo krenuti na sjever, u nordijske krajeve, u vikinški period. Glasine o tome sežu unazad nekoliko godina, a sudeći prema onome što smo danas vidjeli, nećemo morati dugo čekati. Trailer je na rasporedu sutra, a za pretpostaviti je kako ćemo igru dobiti negdje u zadnjem tromjesečju.

No što smo onda danas imali? Danas je Ubisoft odlučio imati jednu drugačiju prezentaciju, u kojoj je artist BossLogic radio na slici koja predstavlja igru. Zanimljiv koncept, samo je problem što ako se htjeli vidjeti cijeli proces morali ste uz ekran provesti skoro trećinu dana. Sreća po nas što su postavili ubrzanu verziju. Na konačnoj slici vidimo surovi sjever, kao i nešto što bi moglo biti područje Engleske koju su često pljačkali. Sutra ćemo znati više.

U svemu ovome, jedna sjajan vijest a Ubisoft je ta što im ove godine informacija nije procurila u javnost prije E3. Kao dosadašnjih godina.


One thought on “Najavljen Assassin’s Creed: Valhalla

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.