ivermectina 10 ml can a person overdose on ivermectin posologia ivermectina gotas amazon ivermectin for humans ivermectina 6mg para que serve ivermite 6mg tablet for lice dosage

Glasine su se ispostavile točnima. Ovogodišnji Call of Duty je Black Ops 4.

Saznali smo to na Twitch streamu, kao i dva važna datuma koja trebamo zapamtiti. Prvi od njih je 17. svibanj, kada ćemo imati priliku vidjeti i saznati više. Trenutno znamo samo kako dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One i to 12. listopada. Taj datum je prilično zanimljiv i indikativan. Call of Duty je godinama izlazio početkom studenog, štoviše, jedina dva koja nisu izašla u tom mjesecu su originalni Call of Duty i Call of Duty 2, koji datiraju u 2003. i 2005. godinu.

Jasan znak kako su i oni odlučili uzeti pauzu u odnosu na Red Dead Redemption 2 koji dolazi 26. listopada. Nekada se Call of Duty serijal ne bi pomaknuo, štoviše, nekada su se zbog njega pomicali, što pokazuje i ono što brojke prodaje govore – doživljen je pad.

Postoje neke glasine o Switch verziji, baš kao i to da će biti dostupan i na Battle.net platformi. Blizzardova platforma je lani otvorila svoja vrata za Destiny 2 PC verziju, i razmišljanje kako to nije zadnja igra kojoj su otvorili vrata. Pratit ćemo razvoj tih glasina.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.