Glasine su se ispostavile točnima. Ovogodišnji Call of Duty je Black Ops 4.

Saznali smo to na Twitch streamu, kao i dva važna datuma koja trebamo zapamtiti. Prvi od njih je 17. svibanj, kada ćemo imati priliku vidjeti i saznati više. Trenutno znamo samo kako dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One i to 12. listopada. Taj datum je prilično zanimljiv i indikativan. Call of Duty je godinama izlazio početkom studenog, štoviše, jedina dva koja nisu izašla u tom mjesecu su originalni Call of Duty i Call of Duty 2, koji datiraju u 2003. i 2005. godinu.

Jasan znak kako su i oni odlučili uzeti pauzu u odnosu na Red Dead Redemption 2 koji dolazi 26. listopada. Nekada se Call of Duty serijal ne bi pomaknuo, štoviše, nekada su se zbog njega pomicali, što pokazuje i ono što brojke prodaje govore – doživljen je pad.

Postoje neke glasine o Switch verziji, baš kao i to da će biti dostupan i na Battle.net platformi. Blizzardova platforma je lani otvorila svoja vrata za Destiny 2 PC verziju, i razmišljanje kako to nije zadnja igra kojoj su otvorili vrata. Pratit ćemo razvoj tih glasina.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.