Stiže nam Farming Simulator 22. Velika novost je to što će Giants Software po prvi puta samostalno krenuti u izdavanje igre. Nakon preko 25 milijuna prodanih primjeraka u serijalu odlučili su ne tražiti izdavačkog patnera. Izlazak je planiran za PC, PS4/5, Xbox X|S / One, Mac i Stadiju u zadnjem kvartalu ove godine.

Osim nove aparature za obrađivanje zemlje (ukupno će ih biti preko 400), novih mapa, kao noviteta po pitanju toga što možete uzgajati (ukupno preko 100), dolaze nam godišnja doba. Jeste li spremni obrađivati zemlju kada zapadne snijeg? Upravo je snijeg glavni fokus kratkog trailera. Spomenuli su kako će biti još noviteta, no njih će najaviti kasnije. Uz standardno kako će biti bolji i veći, i napomenu kako dolaze životinje.

Prvi nastavak serijala imao je uz sebe 09 kao oznaku godine, nakon toga su izlazili svake dvije, sve dok nije izašao Farming Simulator 20, odmah godinu dana nakon 19. Sada je ponovo preskočena godina i vratili su se na dvogodišnji razvojni ciklus. No još ne znamo hoće li tako ostati.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.