Square Enix ja najavio Kingdom Hearts 4. Izgleda kako ovog puta neće biti 15 godina između dva numerirana nastavka serijala, kao što je bilo između drugog i trećeg nastavka. Uz hrpu onih koji su decimalno numerirani između.

Najava je došla prilikom proslave 20 godina serijala. Tu je predstavljeno i Kingdom Hearts Missing Link, mobilna igra koja će doći u beta fazu kasnije ove godine. No o njoj će malo tko pričati. Ona je na početku trailera, dok je oko četvrte minute Kingdom Hearts 4.

Square Enix kaže: ‘Sora ima trijumfalni povratak, s promijenjenim izgledom, na početku nove epske priče nazvane ‘Lost Master Arc’. Početak je takav da Sora ima boss borbu protiv divovskog neprijatelja, zatim ćete biti upoznati s velikim ekspanzivan grad Quadratum, smješten u prekrasan realistični svijet kakav još nije viđen u Kingdom Hearts serijalu. Fanovi serijala će biti oduševljeni vidjeti povratak dobro poznatih Sorinih prijatelja, kao i dodatak misterioznog novog lika imenom Strelitzia.’ (sp)

To je službeno kazano, a ono što nije kazano, a fanovi diljem internera spominju od pojavljivanja trailera, je to da će Star Wars biti dio ove igre. Kada je ista licenca pod vlasništvom Disneya. Fanovi pretpostavljaju kako je AT-ST u traileru, po nozi i sjenama.

Do tada, ostaje nam čekati više informacija, kao recimo okvirni datum izlaska.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.