Dodatne Informacije (22/3/2022): Saznali smo datum izlaska za Sniper Elite 5, to je 26. svibanj ove godine. Pri čemu dolazi na PlayStation i Xbox konzole ove i prošle generacije kao i PC.

Pre-order je dostupan, a ako ga napravite dobit ćete Target Führer misiju u kampanji i P.1938 Suppressed Pistol.

Originalna vijest (17/12/2021): Rebellion je predstavio Sniper Elite 5, koji dolazi u nekom trenutku iduće godine za Xbox, PlayStation i PC.

Sniper Elite serijal je nastao 2005. godine, kada je izašao njegov prvi nastavak. Od tada do danas su prodali preko 20 milijuna primjeraka kroz 4 glavne igre i 3 Zombie Army spin-offa.

Glavni naglasak i prodajna točka igre je korištenje snajpera, mehanike i fizike istoga, te slow motion pogodaka. Ovog puta Karl odlazi u Francusku 1944. godine. Tamo stupa u kontakt s pokretom otpora i otkriva nacistički projekt, Operaciju Kraken, kojeg morao zaustaviti.

Iz studija kažu kako nas očekuje najveća mapa do sada, kao i najrealističnije korištenje snajpera do sada. A zanimljiv je i PvP mod u kojem netko može (ako to poželite) ući u vašu kampanju i biti snajperist za protivničku stranu, kojemu ste vi meta.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.