Izgleda kako nam (ponovo) dolazi STALKER 2, i to 2021. godine.

Objavu je napravio Sergiy Grygorovych, vlasnik B studija, istog onoga koji je prije desetak godina napravio originalnu igru i njena dva nastavka. On je preko Facebooka objavio: ‘Danas je 15.05.2018 i službeno najavljujem kako GSC Game Worlds razvija S.T.A.L.K.E.R.2.’

Postavio je link na web stranicu gdje je samo logo igre te 2.0.2.1., što pretpostavljamo da je riječ o godini izlaska. No, moramo to sve uzeti s malom dozom zadrške. Početkom ovog desetljeća već smo dobili najavu te igre, pa smo kasnije saznali kako je zapela do te mjere da su potpuno prestali raditi na njih. Bilo je i otkaza, a dio ljudi je osnovao 4A Games, koji izrađuje Metro serijal (Metro Exodus je baš dobio odgodu), dok je dio stvorio Vostok Games, koji radi Survarium i battle royal postapokaliptičnu inačicu Fear the Wolves.

Trenutno nije poznato u kakvom stanju je GSC Game Worlds kao studio, imaju li kapacitete za napraviti najavljeno? Uz najavu koju su dostavili, izgleda da imaju u planu, a što će biti do 2021. godine, nećemo niti probati prognozirati. Pratit ćemo informacije, možda neka od njih dođe već na E3.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.