Dodatne informacije (8. listopada): New World je dobio svoju prvu ekspanziju. Rise of the Angry Earth postala je dostupna prije par dana.

Originalna vijest (6. rujan): Amazon Games je najavio kako njihov MMORPG New World dobiva svoju prvu ekspanziju. Nazvana je Rise of the Angry Earth i dolazi 3. listopada ove godine.

S njom će New World dobiti novu priču, povećani maksimalni level i ono zbog čega se igraju MMORPGovi – mountove. Uz njih ćete moći brže putovati (šok zar ne), dodatno brže na cestama. Nećete ih moći koristiti u borbi. Neki od njih su konji, vukovi i lavovi, uz različite modele istih. Dok će se to u budućnosti vrlo vjerojatno proširiti.

Po pitanju priče kažu ovako – promjena dolazi u Aeternum, regija poznata kao First Light je pokošena bjesom Artemisa i Angry Earth. Nedostatak zemaljskih moći je probudio Beast Lordove koji donose potencijalne nove protivnike, ali i mogućnost da ukrotite i zajašite životinje.

Maksimalni level će biti 65, dok će gear score ići do 700. Po pitanju opreme napravljene su preinake, gdje ćete dobivati manje iste, ali ono što dobijete će biti značajnije i kvalitetnije. Dolaze i Artifakti koji će biti jači od do sada dostupnih predmeta. Broj koji možete nositi bit će limitiran zbog njihove snage. Imat će prednosti koje će biti vezani uz mini questove.

New World je došao krajem rujna 2021. godine, to znači da ekspanzija dolazi dvije godine nakon izlaska originalne igre. Ekspanzija bi trebala koštati 29,99 €, dok je bazna igra 10 € skuplja. Osim ako je ne ugrabite na akciji, a do sada najveći popust koju je imala na Steamu bio je 60%.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.