Evo nekoliko vijesti o igrama koje su dobile nove datume izlaska. I kako što ćete pretpostaviti, niti jedan od njih nije pomaknut prema naprijed, riječ je isključivo o odgodama.

Krenimo redom. World of Warcraft Shadowlands je već dobio odgodu, pošto je originalno trebao doći prije jedno dvadesetak dana. Ono što je bilo važno svim igračima je novi datum, a sada ga napokon znamo. 10. studenog dolazi pre-patch event, 23. studenog dolazi ekspanzija, a Castle Nathria, prvi raid ekspanzije 8. prosinca.

Idući je Ubisoft koji je odlučio pomaknuti dvije svoje igre na iduću fiskalnu godinu. Far Cry 6 više nema 18. veljače 2021. godine kao datum, sada je samo 2021. godina, dok je Rainbow 6 Quarantine samo prebačen za iduću fiskalnu godinu. Što znači do zadnjeg dana ožujka 2022. godine. O njima barem ima informacija, no gdje je Skull and Bones?

Za kraj ostao nam je Path of Exile koji je planirao 3.13 nadogradnju koja se fokusiran na end-game za 11. prosinac. A kako se u taj mjesec ugurao Cyberpunk 2077, iz studija su odlučili kako neće dovesti svoje fanove u poziciju da biraju između te dvije igre. Zato će se onako pristojno pomaknuti u siječanj.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.