Dodatne informacije (5. rujan 2022.): Stigao je još jedan trailer za New Tales from the Borderlands. U njemu vidimo predstavljanje troje spomenutih gubitnika, njihove želje i motivacije kako poboljšati vlastiti život.

Originalna vijest (28. kolovoz 2022.): Gearbox je najavio kako New Tales from the Borderlands dolazi 21. listopada ove godine za PC, PlayStation, Xbox i Switch. Najava je došla uz trailer u kojem su nam prikazali što nas očekuje. Za postojanje igre znamo od prve polovice godine.

Radnjom će biti smještena na planet Promethea, a glavni junaci priče troje gubitnika koji će se naći u prilici (i avanturi) života. Invazija planete, okrutni kapitalizam i oružje s nogama bit će neke od tema igre. Sve to bi trebalo biti popraćeno prilično jakim filmskim osjećajem i za serijal prepoznatljivim humorom. Uz odluke koje će utjecati na to kako će se stvari razviti.

Za raliku od prvog nastavka iz 2014. godine, New Tales from the Borderlands neće biti epizodna igra. A ako vas zanima ova pustolovina to će vas u preorder opciji koštati 39,99 eura, ili 10 eura više za deluxe izdanje koje u sebi sadržava prvu igru.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.