Ninja kornjače dolaze idućeg tjedna u Injustice 2, a NetherRealm je napokon pokazao kako će izgledati njihov gameplay.

Time nam je napokon došao odgovor na pitanje kako će funkcionirati 4 kornjače. Injustice 2 ima sistem opreme, o čemu možete pročitati u recenziji koja govori koliko je igra dobra. Ovisno koje oružje postavite s tom kornjačom ćete igrati. Mač, štap, nunčake i sai su opcije, unikatne za Leonarda, Raphaela, Donatella i Michelangela. Što automatski znači kako ćete svaka od četiri kornjače imati osjetno drugačiji stil igranja. No čak i kada izaberete jednu, druge ćete moći koristiti u borbi, nešto u assist maniri iz drugih fighting igri, kako bi produljili kombo. Na online turnirima, gdje predmeti nisu dopušteni, prilikom izbora kornjači izabrat ćete koju točno želite koristiti u tom meču.

Ninja kornjače dugo nisu imale neku zaista značajnu ulogu u nekoj od top igri, a Injustice 2 je trenutno jedna od najboljih aktualnih u fighting žanru. Nisu prihvaćene i popularne kao što su nekada bile.

DLC dolazi 13. veljače. Možete ga kupiti samostalno ili uzeti Fighter Pack 3 koji još sadržava The Atom i Enchantress kao igrive likove.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.