Dodatne informacije (13. lipanj 2022.): PlayStation Plus u svojoj novoj inačici došao je na područje Sjeverne Amerike. To znači da od najavljenih tržišta ostaje samo Europa. To jest mi. Još desetak dana te ćemo i mi imati pristup ovome. I to prošireni pošto ono što je nekada bilo PlayStation Now dolazi za područje Hrvatske.

Dodatne informacije (23. svibanj 2022.): Nova era je krenula. Nakon što je PlayStation Plus krenuo kao usluga na ljeto 2010. godine, došao je dan kada dolazi do najveće promijene za uslugu do sada. Novi oblik, koji nudi kolekciju i streaming, koji je do sada spadao pod PlayStation Now, došao je na odabrana azijska tržišta. Za manje od dva mjeseca bit će dostupan i kod nas.

Originalna vijest (30. travanj 2022.): Sony je objavio kako će PlayStation Plus usluga, u svom novom obliku, doći 22. lipnja u Europu. I dok je to važno, ima nešto važnije. Činjenica kako će i Hrvatska dobiti podršku za ono što je do sada bilo PlayStation Now. Dugo smo čekali na to, sada je napokon to došlo, tako da ćemo imati pristup potpunoj usluzi. Neka tržišta u Aziji će dobiti 23. svibnja, Japan prvog dana lipnja, dok će Amerika dobiti 13. lipnja.

Nova usluga će biti postavljena u tri različita nivoa, različita sadržajem i cijenom. PlayStation Plus Esseential će biti kao dosadašnja ponuda. Online igranje, cloud sejv, dvije igre mjesečno i popusti u digitalnom dućanu. PlayStation Plus Extra će imati sve navedeno i oko 400 naslova koje možete skinuti i igrati dok ste pod pretplatom, te će se vjerojatno ta brojka povećavati. PlayStation Premium će dodati još 340 naslova, među kojima PS3 igre dostupne u stream verziji, te PS1, PS2 i PS igre kao stream ili download.


4 thoughts on “Nova PlayStation Plus usluga krajem lipnja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.