Stigle su nove informacije (i trailer) za Pokémon Scarlet i Violet, koji će nam doći 18. studenog ove godine. Te informaciju uključuju nekoliko novih Pokémona kao i ime regije u koju ovog puta idemo – Paldea.

Fidough je jedan od tih novih Pokémona, debeljuškasti psić žuto bijele boje. Vidjeli smo i nove verzije Pokémona s kutije. Koraidon i Miraidon će, osim toga što su legendarni, biti sredstvo kretanja regijom, po vodi po zraku i po kopnu. U videu ispod postavljenom izgledaju kao motori, a u nekom trenutku polete kao letjelica.

Ako mislite da je to već korak previše, predstavljen je i novi proces imenom Terastallise u kojem Pokémon postaje kristalna verzija sebe. Meni osobno izgleda prokleto užasno. Mega i Giga evolucije očigledno nisu bile dovoljne. Premda je pravo pitanje zapitati se kuda će dalje ići, što će biti iduća tema. Kada postane kristal postane jači, a vraćaju se i raidovi zta do četiri igrača protiv divljih kristalnih Pokémona.

Kazano je i kako će igra imati tri glavne priče. Jedna je otići i poraziti osam trenera po dvoranama diljem regije. Druge dvije nisu predstaviti. Da li je uopće važno? Osobno ne očekujem da će napraviti išta konkretno po pitanje priče. A može se. I trebalo se kroz osam prethodnih generacija.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.