Dodatne vijest (20. svibanj 2022.): Old World je došao na Steam, dok je navedeni DLC dostupan na svim platformama.

Originalna vijest (20. travanj 2022.): Mohawk Games i Hooded Horse najavili su prvu ekspanziju (ili DLC ako vam je draže) za svoju 4X strategiju Old World, uz to su objavili kako nakon ekskluzivnosti za Epic Games igra dolazi na Steam i GOG. Ime ekspanzije je Heroes of the Aegean, a očekivani datum dolaska je 19. svibanj.

Ako kupite igru u prva dva tjedna na novim platformama, ekspanziju ćete dobiti besplatno. Nisam uspio naći podatak o tome kako će to funkcionirati za Epic Games verzije, poslao sam upiti te ću javiti čim dobijem odgovor.

Sama ekspanzija donosi šest scenarija. Atena protiv prve perzijske invazije koju predvodi Darius Veliki; Makedonsko pokoravanje Grčke; scenarij fokusiran na obranu Grčke, uključujući i Leonidasovu herojsku obranu kod Termopila. Kraljica Olimpijada koja pokušava preživjeti na vlasti dok odgaja malog Aleksandra; Aleksandar Veliki koji osvaja cijeli antički svijet; te kao zadnji, scenarij u kojem igrate kao jedan od generala nakon smrti Aleksandra, koji pokušava proći kroz kaos i preuzeti vlast.

To nije sve, dolazi i Linux podrška, kao i lokalizacija za japanski, kineski, ruski, njemački, francuski i španjolski jezik.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.