Dodatne informacije (16. listopada): Prema informacija koje donosi Eurogamer Team17 će u svojoj restrukturaciji otpustiti do 91 osobe. Što je trećina radne snage izdavača.

Zabrinuti su i studiji koji rade s Team17 jer nisu sigurni kako će to utjecati na njihov konačni proizvod. Nitko nije bio kontaktiran. Jedan studio je čak kazao da su shvatili za otkaze kada su vidjeli na LinkedInu da njihov kontakt traži novi posao.

Originalna vijest (3. listopad): Izdavač Team17 trenutno se nalazi u teškom razdoblju. Trenutno su u procesu konzultiranja nakon kojega će krenuti restrukturacija. Posljedica toga su otkazi u kompaniji, a očekuje ih se još.

Prema trenutno dostupnim informacijama oko 50 ljudi je ostalo bez posla, dobar dio njih iz internog QA (Quality Assurance) tima. No to izgleda nije sve, nova runda otkaza tek bi trebala doći, programeri i marketing bi bili idući koji bi mogli biti pogođeni.

Isto tako CEO Michael Pattison isto više nije bio tima, izdržao je dvije godine na toj funkciji. Kažu da su se prijateljski rastali. Vidjet ćemo tko će ga naslijediti na toj poziciji. Pratit ćemo razvoj situacije, uz nadu kako nećemo morati javljati o novim otkazima.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.