Outriders je najavio kako će danas najaviti informacije o tome što ima u planu za budućnost. Što su i napravili. I budućnost izgleda prilično dobro.

Dvije su glavne stvari koje su najavili. Idemo s onom koja dolazi već sutra – New Horizon update. Riječ je o velikoj i potpuno besplatnoj nadogradnji koja je puna sadržaja. Dolaze 4 nove ekspedicije i ukidanje vremenskog limita s istih. Novi premdeti, bolji matchmaking, lakše nalaženje bolje opreme, transmog sistem koji nije limitiran klasama. Promijene za sve klase. Ili ukratko puno toga.

Na drugu stvar ćemo ipak morati malo sačekati do iduće godine. Pošto je izlazak ekspanzije nazvan Worldslayer zakazan za taj period. To je ono što za sada znamo, ovaj kratki teaser koji počinje u drugoj polovici videa kojeg sam ispod postavio.

Kada sam pisao receziju, tamo u travnju, kazao sam kako je multplayer aspekt igre bio u potpunom rasulu zbog problema koje su imali. U međuvremenu se dio tih problema sredio, a uz ovaj update igra izgleda kao da će izgledati kao ono što je trebala biti prvog dana. I zbog je prilikom izlaska Outriders zaigralo oko 3,5 milijuna ljudi.

Ovih dana ću ponovo probati igru, pa ako je imate i trebate partnera za partiju javite se putem Twittera.


One thought on “Outriders sutra dobiva bespatnu nadogradnju, a ekspanziju dogodine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.