Listopad je odličan mjesec za sve one koji vole skupljati skinove u igrama (ili loš, zato što je potrebno dosta novaca za skupiti ih). Noć vještica krajem mjeseca je sjajna inspiracija za razvojne timove, a Overwatch nije ništa drugačiji.

Od 10. listopada pa sve do prvog dana novog mjeseca igru će preuzeti Junkenstein u događaju nazvanom Halloween Terror 2017. Po pitanju gameplay stvari tu će biti PvE mod u kojem se borimo protiv računalom kontroliranih protivnika koji dolaze na nas. Taj mod je napravljen za četiri igrača. Ova godina uključuje i ljestvice najboljih za endless opciju, malo natjecanje kako bi vidjeli koji će tim dulje preživjeti sve jače i jače valove neprijatelja koji dolaze.

S kozmetičke strane stiže preko 140 predmeta koji će biti dostupni samo za vrijeme trajanja događaja. Mnogi od njih su prvi puta predstavljeni prošle godine, dok će biti i pedesetak potpuno novih. Mislim da će ljude najviše zanimati novi skinovi, a njih je osam. Možete ih vidjeti na službenoj stranici, ili možete pogledati ispod postavljeni video. Moj favorit je Van Helsing McCree skin.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.