Cities Skylines najavio je prvu ekspanziju za 2018. godini – Parklife nam dolazi na PC i Mac 24. svibnja, objavio je Paradox Interactive.

Samo ime ekspanzije kazuje što možete očekivati, al’ i ja ću vam kazati da ne nagađate. Tematski parkovi, zoološki vrtovi ili pak netaknuta priroda samo su neke od opcija s kojima možete pretvoriti dosadne krajolike u turističke atrakcije. Kažete da to sve možete sami naći na workshopu? Ima neke istine u tome, ali tamo nećete naći alat s kojim možete kreirati vlastiti park te postaviti cijenu ulaznice. Složite rutu kojom će se posjetitelji kretati i odaberite koje će atrakcije vidjeti.

No, kao što to u reklamama kažu, to nije sve. Evo vam opcije za kreiranje autoobusnih ruta za razgledavanje grada, ili služba za održavanje parka koja će se brinuti za efektivnost istoga. Tri nove politike za grad, osam za parkove te pet novih mapa.

Cijena ekspanzije je 14,99€, a trenutno je možete ugrabiti s 10% popusta. Osim ekspanzije imate i paket koji donosi i novu radio stanicu s 16 novih pjesama u 4 sub žanra: Appalachian Folk, Bluegrass / Honky Tonk, Nashville Modern Country i Unplugged Country. Trenutno je prošireni Plus paket identične cijene kao i sam DLC, to je vrlo vjerojatno neka greška, pošto ne bi treba biti – najavljeno je 17,99€.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.