Sjajne vijesti za sve PC korisnike – Sony je službeno najavio kako će njihova usluga PlayStation Now biti dostupna na računalu. Glasine koje su jučer kolale ovim su se pokazale potpuno točne. Prvo dolazi u pojedinim dijelovima Europe, a nedugo zatim u Sjevernoj Americi, za sada bez fiksnog datuma.

To će donijeti širok raspon igri iz PlayStation palete PC korisnicima – za sada je to preko 400 naslova uključujući Uncharted, God of War, Ratchet & Clank serijale, kao i The Last of Us i Journey – kažu u službenom priopćenju kojeg sam ja malo skratio.

PSNow PC

Za one koji nisu upoznati, PlayStation Now je streaming usluga koja omogućava igranje određenih naslova iz PlayStation familije. Kako bi je koristili morate biti pretplatnik i do sada je bila dostupna samo na PlayStation uređajima. Sada će uz Gaikai tehnologiju (tvrtka je nastala 2008. godine, a četiri godine kasnije Sony ih je kupio) po prvi puta biti dostupne na računalu, ako vam je ono dovoljno jako:

  • Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
  • 3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
  • 300 MB or more; 2 GB or more of RAM
  • Sound card; USB port
  • Minimum 5Mbps internet connection

Kad smo kod vijesti koje vesele PC korisnike, stiže nam DualShock 4 USB Wireless Adapter koji omogućava korištenje DualShock kontrolera na računalu. Po cijeni od 25 dolara omogućit će svu finkcionalnost koju DualShock 4 ima.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.