Dodatne informacije (16. lipanj 2022.): Ubisoft je objavio kako Prince of Persia: Sands of Time remake neće doći u fiskalnoj 2023. godini. Drugim riječima, ne očekujte je prije travnja iduće godine, vjerojatno će doći osjetno kasnije. Možda čak ne bude dostupna ni u kalendarskoj 2023. godini.

Originalna vijest (9. svibanj 2022.): Ubisoft je najavio kako nećemo tako skoro dobiti Prince of Persia: Sands of Time remake. Dobit ćemo ga kada igra bude spremna.

Prince of Persia: Sands of Time remake trebao je doči početkom prošle godine. No nije. Je došla odgoda za 2022. godinu, što isto znamo da se neće dogoditi. Znamo i konkretan razlog, a to je problemi s razvojem, koji su u konačnici doveli do toga da Ubisoft promijeni studio koji radi igru. Do sada su na igri radili Ubisoft Pune i Mumbai.

Sada će Ubisoft Montreal preuzeti razvoj. Studio koji je napravio originalnu Sands of Time trilogiju, što vjerojatno nije toliko važno kada je upitno koliko je ljudi s tog projekta, iz 2003. godine, još uvijek u kompaniji. Jedino što se može kazati je kako studio ima osjetno bolji pedigre.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.