Moram priznati kako me je najava 10 godina PS Plus usluge iznenadila. Zar je već toliko prošlo? Nakon kratke internet provjere, vidi vraga – je. 29. lipnja 2010. godine ova usluga je krenula s radom i danas je postala neizostavni dio igranja mnogih multiplayer naslova. Nešto oko čega sam i ja promijenio mišljenje u odnosu na ono od prije pet godina.

I dok je mišljenje oko multiplayera drugačije nego prije, ostajem pri tome kako je PS Plus sjajna usluga. Dobro, više ne dobivam 6 naslova, kada je podrška za Vitu i PS3 prošla, no i dalje su te igre u ‘mom vlasništvu’ te ih mogu pokrenuti ako mi srce to zaželi. A čekati kraj mjeseca kako bi saznali što dolazi iduću mjesec nekako je postao zabavni ritual. Kroz taj period preko tisuću naslova bio je dio ove ponude.

Ipak, kada vam netko kaže da slavi deset godina, očekujete kak će se taj mjesec malo isprsiti, pa je malo gorak okus u ustima kada to ne napravi. Sony je povodom deset godina najavio tri, umjesto dvije igre – NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider i Erica. Naravno, nekima će ovo biti sjajna ponuda, meni je čak prilično dobra, ali nije nešto što govori ‘hvala na deset godina vjernosti’. Da, doći će besplatna tema povodom 10 godina, kao i besplatan vikend za one koji nemaju PS Plus, no nekako sam osjećaja da bi ‘jedan besplatan mjesec svima’ bio puno bolji dar, čak i uz puno slabiju ponudi naslova. To bi bilo jedno lijepo i veliko hvala.

Kako god bilo. Hvala na 10 godina podrške i iskreno se nadam kako se vidimo i družimo u narednih 10 godina.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.