Sjećate li se The Dark Sorcerer tehničkog demoa kojeg je Quantic Dream napravio 2013. godine kako bi pokazao snagu PlayStation 4 konzole? Ako ne, ispod vam se nalazi video koji više nije impresivan kao prije osam i pol godina. Izgleda kako će to postati zasebna igra.

Prema informacijama koje je na Twitteru objavio korisnik AccountNGT, to će biti avantura s naglaskom na komediju, multiplatformska igra, ne linearna avantura s jakim narativom, a priču piše šef kompanije David Cage. Trebali uzeti sa zadrškom? Pošto je on bio jedan od prvih koji je stavio glasinu za Star Wars Eclipse, njegove riječi imaju težinu.

Navodno je to jedan od tri projekta koje Quantic Dream trenutno izrađuje. Vjerojatno neće biti prvi koji će izaći, pošto je jedan od tri neimenovana kartaška igra za mobilne uređaje. Ako je vjerovati nekim drugim glasinama, neće izaći niti zadnji, pošto jedna kaže kako je Star Wars Eclipse prilično daleko, čak se spominjala 2027. godina kao potencijalni datum izlaska.

Ta godina mi se čini prilično dalekom, pošto i ako su na početku projekta, ne vidim zašto bi najavili isti toliko unaprijed. Ali isto tako, čini mi se da Eclipse neće ugledati svijetlo dana prije 2024. godine.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.