Prema riječima kreativnog direktora igre Rainbow Six Siege, nemaju nikakav plan za izradu nastavka igre. Alexander Karpazis je kazao kako je vidio pojedine live service igre koje naprave nastavak i totalno fulaju u tome što su napravili. Da bi njegov tim radije dalje gradio na onome što trenutno postoji nego radio novu igru.

Nije htio navesti na koje igre misli, samo kaže su išli popravljati stvari koje su napravili u prvoj igri. Vjerojatno aludirajući na onu ideju – ako nije pokvareno nemoj popravljati. Što je u mojim očima sasvim validan pristup, pogotovo što su te stvari učinile igru popularnom. Iako će se uvijek u zajednici naći ljudi koji će biti toksični i kojima nikada ništa nije po volji.

Isto tako zadovoljan je i s enginom kojeg imaju za kojeg kaže da je jedan od najboljih engina na svijetu kada je riječ o live service shooterima i da nemaju potrebe za novim. Taj proces može biti veoma frustrirajuć i skup, niti će sve biti poboljšanje. Znati što imaš i graditi na tome je za njih put uspjeha.

Možda najdraža rečenica koju je kazao je ‘znamo kako možemo trajati zauvijek uz talent i alate koje danas imamo’. Jako mi se sviđa pristup, iako je realnost da će kad-tad igra doći svome kraju zbog svih silnih faktora u industriji. Možda tehnoligija ode toliko naprijed da budu primorani napraviti nastavak. Neovisno o svemu tome, Rainbow Six Siege je već pokazao što se sve može napraviti. Od igre koja je bila priličan flop na dan kada je izašla krajem 2015. godine, pa do uspješnog esporta s hrpom igrača i devetom sezonom sadržaja. Može se.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.