Mortal Kombat 11 ide dalje. NetherRealm nam je upravo najavio novi DLC u kojem dolaze novi likovi, i to dan nakon što su objavili da je igra premašila 8 milijuna prodanih primjeraka.

Ranije ove godine Mortal Kombat 11 dobio je Aftermath ekspanziju, a sa njom i dodatne likove. No nekako je izgledalo da tu nije kraj, a sada imamo potvrdu za to – 17. studenog dolazi Kombat Pack 2 koji donosi tri igriva lika. Mileena i Rain su već odavno poznati fanovima serijala, dok će Rambo biti novi lik. Da, onaj Rambo kojem će glas dati nitko drugi nego Sylvester Stalone. Čudno što su njega izabrali? Pa nakon Terminatora i Robocopa – ne.

Mileena je nesretno završila u prošlom nastavku, ali uz putovanje kroz vrijeme to više nije problem. Tako da su nakon silnog traženja njenog povratka fanovi napokon došli na svoje.

Na spomenuti datum izaći će i Mortal Kombat 11 Ultimate edition, koji sadržava baznu igru, Aftermath ekspanziju te Kombat Pack 1 i 2. Isto tako smo saznali kako ćete moći besplatno nadograditi igru na PlayStation 5 i Xbox Series X (naravno unutar iste brand familije) kako bi dobili 4k dinamičnu rezoluciju, brže očitavanje, cross-play i cross-gen.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.