Paradox Interactive najavio je na PDX2019 – Hearts of Iron IV: La Résistance, ekspanziju za svoju popularnu ratnu strategiju.

Najbrži način za ubiti neprijatelja je iznutra. Naučiti njegove tajne sabotirati mu industriju, razbiti mu kod. Napasti nebranjene pozicije daleko iza linije fronte. Poslati agente kako će stvoriti mrežu informacija, kao i jednu tajnu vojsku koja će ustati protiv okupatora. Ili barem tako kaže službeni opis ove ekspanzije.

Jedan od glavnih fokusa ove ekspanzije bit će novi sistem špijunaže, kao i opcije pokreta otpora na okupiranom teritoriju. Trenirajte špijune za točno određene zadatke, kao i pokretanje pasivnog otpora protivničkim špijunskim mrežama. Iskoriste agente kako bi potpomogli pokrete otpora i nanijeli štetu vašim protivnicima. Kao i još mnogo opcija, od razbijanja koda kako bi dobili kratkotrajnu taktičku prednost, pa do izviđačkih jedinica.

Tu su i nove opcije za Francusku, među kojima je ona za konzervatiste koji pokušavaju vratiti Francusku monarhiju. Kao i više dubine za Španjolsku kampanju. Sve navedeno, za sada, bez datuma izlaska. I uz veliki besplatni update, neovisno o tome da li nabavite ekspanziju ili ne.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.