Pripremite se, idući tjedan Rocket League donosi besplatni update uz kojeg virtualni nogomet autićima postaje virtualna košarka autićima.

26. travnja, to je utorak za one kojima kalendar nije u blizini, Rocket League dobiva potpuno besplatno takozvani Hoops mod u kojem će cilj biti zabiti koš, koji je postavljen paralelno u odnosu na teren, za razliku od gola koji je okomito. To će nekima (kao meni) otežati, ali će svakako dodati novu dinamiku zabave.

U sklopu ove nadogradnje dolazi i nova besplatna arena imena Dunk House u kojoj se možete voziti po virtualnoj košarkaškoj mrežici te tako izvoditi svakojake vratolomije. Osim toga svi igrači dobit će zastavicu na kojoj se nalazi NBA logo, a ako žele predstavljati svoj omiljeni NBA klub morat će platiti – NBA Flag Pack, koji sadržava zastavice svih 30 timova, koštat će dva dolara (regionalno konvertirano).

Ovo nije prvi puta da Rocket League kreće u druge sportove, krajem prošle godine imali smo tematski Snow Day mod koji se bazirao prema hokeju na ledu. Bilo bi lijepo kada bi napravili baš zaseban mod za to, gdje se može igrati i iza gola – znam kako bi mene to jako veselilo. Ipak, hokej mi je mnogo draži nego košarka.

Javit ću vam se s reakcijama kada update postane dostupan, a on dolazi na PlayStation 4, Xbox One i PC. I za kraj, kazat ću kako su na ove tri platforme skupili 14 milijuna igrača u manje od godinu dana na tržištu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.