Dodatne informacije (11. lipanj 2022.): Saznali smo kakva je sudbina zadesila Golden Sands. Sea of Thieves zajednica je svojim zajedničkim radom prevagnula na stranu obnove utvrde, koja će u takvom stanju biti dio igre. Ako pogledate komentare u twitter objavi, vidjet ćete kako nisu svi baš sretni tim ishodom.

Originalna vijest (2. lipanj 2022.): Sea of Thieves planira završiti šestu sezonu u velikom stilu. Zadnja avantura koju planiraju je ona koja će odlučiti sudbinu Golden Sands postaje za sva vremena. Kako to planiraju napraviti? Tako što će dati igračima odabir kojoj će se frakciji priključiti, a odabit će ostaviti trajni utjecaj na svijet.

Golden Sands je bila centralna točka priča od početka godine, kada je misteriozna zelena magla zahvatila područje i kada su svi stanovnici nestali. Sada je vrijeme za odluku. Skupljati resurse za obnovu i povratak u stari sjaj ili ostaviti sve u ruševinama. Odluka će biti donesena 9. lipnja kada bude jasno koja je frakcija napravila više.

Ovakve stvari su nešto što bi se češće trebale događati u svim igrama mmo igrama. Dati zajednici da svojim akcijama odluči što će se dogoditi. Ipak je to svijet u kojem oni obitavaju i treba im dati priliku oblikovati ga.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.