Legend of the Veil je ime najnovije nadogranje za Sea of Thieves koji dolazi 21. travnja.

Ideja ovog doatka je jaki fokus na priču i puno više cinematic iskustvo nego prije. U njemu će pirati (Pirate Legends da budem precizniji) i njihove posade krenuti u zadatak pomoći Pirate Lordu. On će se pojaviti na vašem brodu kada krenete u pustolovinu koja će imati fiksan kraj, ali će sve do tamo biti nasumično odabrano. Tako da svako igranje ovog dodatka da novo iskustvo. To jeste, takva će biti prva dva od tri poglavlja te priče.

Treće poglavlje će biti fiksno, ali ništa manje epsko u svojoj skali. U njemu će se krenuti u lov na tornado po uzburkanom moru, dok se borimo protiv broda duhova i utvrda postavljenih širom oceana. A kako bi dodatno potaknuli igranje svega toga, Athena level cap se pomiče s 20 na 30, a to će otključati nova oružja, obleku i brodove. Yarrr!

Za kraj ću još spomenuti kako je preko miliju igrača steklo Pirate Legend status unutar igre. Rekao bih kako je to impresivno, ali kako nemam pojma što je za to potrebno, pošto je Sea of Thieves još jedna od igri na listi čekanja, ostaje mi to kao prilično suhoparni podatak.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.