Shovel Knight Treasure Trove je pripremao update za 9. travnja ove godine. Sada slobodno možete prekrižiti taj datum pošto je razvojni tim javio kako je došlo do odgode.

Yacht Club Games javio je fanovima kako nije riječ o velikoj odgodi premda su iskoristili izraz ‘nekoliko mjeseci’, ali nisu rekli koji će biti novi datum, kazat će nam kada budu bili spremni. Kako oni tako i igra. I ne samo igra, nego sve što je uz nju trebalo doći. Amiibo figurica će isto kasniti, baš kao i fizičko izdanje igre – sve je odgođeno dok update ne bude gotov.

Čekanje će se isplatiti, pošto će kao i dva prethodna dodatka doći besplatno, zato što su bili obećani za vrijeme Kickstarter kampanje. Te zato što će dodati King of Cards ekspanziju fokusiranu na priču, kao i multiplayer fokusirani Showdown mod u igru koji će funkcionirati kao fighting igra. Time će se završiti petogodišnji ciklus u kojem je razvojni tim radio i nadograđivao svoju uspješnicu. No što nakon? Nova igra ili nastavak?

Dok čekamo odgovor na to pitanje, razvojni tim će imati pune ruke posla izdati spomenuti update na manje-više sve platforme unazad zadnjih nekoliko godina. Pošto je Shovel Knight izašla na skoro svima.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.