Sjajan novi video za League of Legends

Bez obzira igrate li League of Legends ili ne mislim kako će vas zanimati novi trailer kojeg je Riot Games prikazao povodom starta sezone 2019.

Cinematic trailer je nazvan Awaken i prikazuje dio heroja kojeg igra ima. Kažem dio, zato što ih je trenutno 143 i bilo bi suludo očekivati kako će se svi naći u videu. Štoviše, dio igrača će kazati kako se dobar dio njih ne može vidjeti niti u partijama pošto trenutno nisu u kompetitivnom stanju. Pjesmu izvodi Valerie Broussard, dok Ray Chen predvodi zvuke violine.

Ranked sezona počinje 24. siječnja, premda ako volite kompetitivnu scenu pojedine lige su već krenule. Čak i ona nama najzanimljivija – LEC ili ti ga League of Legends European Championship. To je nastavak na dosadašnji EU LCS, samo s nekim drugačijim postavkama. Liga je postala franšizna, što znači kako su klubovi kupili mjesto u njoj i ostaju u njoj – nema ispadanja, a jedini način za ulazak u ligu će biti kupnjom nekog postojećeg mjesta ili prilikom proširenja lige.

S vremena na vrijeme ćete moći pročitati o događanjima na LEC sceni koju ću pratiti, a ako me želite pitati nešto o tome u bilo kojem trenu možete to napraviti na twitteru.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.